meer criteria

U wil graag een woning of appartement te huren? Hier kan u uw gegevens en criteria ingeven zodat u op de hoogte wordt gehouden van ons huidige en nieuwe aanbod.

 

Indien u appartement, woonhuis of een ander onroerend goed wenst te huren, wordt meestal onderstaande procedure doorlopen.

 

1. Via dit formulier kan u een 'huurverzoek' indienen: Huurverzoek_(2).pdf. Dit document dient aan Immobiliën Crevits bezorgd te worden. Nadien kan een kennismakingsgesprek volgen met de verhuurder.

2. Indien een overeenkomst wordt bereikt tussen de beide partijen, wordt u een ontwerp van huurovereenkomst overgemaakt om samen te komen met de verhuurder om de huurovereenkomst te ondertekenen.

3. Huurwaarborg: deze wordt, overeenkomstig de huurwetgeving, geplaatst op een geblokkeerde huurwaarborgrekening bij Korfine (financiële installing gespecialiseerd in huurwaarborgen); de formulieren voor opening van de rekening liggen op ons kantoor en worden ondertekend samen met de huurovereenkomst; nadien wordt u betalingsuitnodiging gestuurd; wij zorgen voor de verdere afhandeling.

4. Brandverzekering: een huurder dient een brandverzekering af te sluiten voor het gehuurde onroerend goed - een bewijs van dekking dient voorgelegd te worden bij de ondertekening. Immobiliën Crevits kan dit voor u regelen en werkt hiervoor samen met erkend Brocom-makelaar Coverrisk uit Gent, zie www.coverrisk.be.

5. Plaatsbeschrijving: bij verhuur van woningen, appartementen en studio

6. Overdracht nutsvoorzieningen: bij intrede van het gehuurde goed dienen de nutsvoorzieningen worden overgenomen: de formulieren die u hiervoor kunt gebruiken, vindt u hier: elektriciteit_en_gas_(1).pdf en voor water in Gent: water_(1).pdf