meer criteria

 

Een snelle, probleemloze verkoop of verhuur

Immobiliën Crevits zet in uw plaats alle benodigde stappen en blijft permanent beschikbaar. Via ons uitgebreide netwerk van contacten brengen we u snel en gericht de juiste doelgroep in kaart en kan u die meteen bewerken. Zo brengen we uw vastgoed onder de aandacht van een zo groot mogelijk aantal potentiële kopers of huurders.

Aanwezig op alle fronten

Onze beschikbaarheid is stukken hoger dan die van een particulier die de verkoop of verhuur in eigen handen houdt. Bovendien beschikken we over gespecialiseerde technologie om snel en makkelijk advertenties te plaatsen in tal van media. En natuurlijk zijn we te allen tijde te bereiken en te bevragen door u en alle potentiële kopers of huurders.

Schatting

Een van onze sterkste pluspunten is onze ervaring in de vastgoedmarkt. Daardoor kennen we precies de verkoop- of verhuurwaarde van een pand, waardoor sneller een overeenkomst kan worden gesloten. Doordat we betaald worden door de eigenaar, streven we een maximale prijs en een snelle afhandeling na. Het is altijd moeilijk de precieze waarde van een pand in te schatten. Er spelen veel factoren mee, zoals de opkomst of teneergang van een wijk en andere vluchtige tendenzen. Slechts na vele jaren in het vak weet men die juist te onderkennen. Onze ervaring maakt de grootste toegevoegde waarde.

Professionele onderhandelaar

Immobiliën Crevits weet ook precies hoe hij een pand moet aanprijzen, waardoor het sneller verhandeld wordt. We weten ook hoe we een veelbelovende onderhandeling tot een goed einde moet brengen: iets wat je alleen maar kan door een goed inzicht in de mogelijkheden van elke partij. Zonder die ervaring is het gevaar op gemiste kansen een flink stuk hoger.

Administratieve competentie

Bij een vastgoedtransactie komen flink wat kleine lettertjes te pas. Door onze ervaring en expertise weten precies waarop we moeten letten. Bovendien helpen we u ook verder bij de contacten die u hebt met banken en notarissen, enzovoort.

Persoonlijke verantwoordelijkheid

De makelaar moet erkend zijn door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV). Dat houdt in dat hij verplicht is zich te houden aan de professionele deontologie. Hij moet ook een beroepsverzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid aangaan. De makelaar is persoonlijk aansprakelijk: hij kan zich enkel als fysieke persoon verzekeren, of hij nu zelfstandige is of bij een agentschap werkt.

Te betalen maar rendabel

In ruil voor onze diensten vragen we uiteraard een honorarium. Dat bestaat uit een vooraf afgesproken commissie op de verkoop of verhuur, die u pas moet betalen als de transactie succesvol is verlopen. Op die manier komt u altijd voordelig uit.