meer criteria

 

Graag willen we Immobiliën Crevits aan u voorstellen.

Sinds 1960 hebben we steeds uitzonderlijk kwalitatieve dienstverlening nagestreefd. Onze diensten gaan van de klassieke makelaardij in verkoop en verhuur tot privaatbeheer (rentmeesterschap) en advies en verkoop van nieuwbouwprojecten. Immobiliën Crevits is een gevestigde waarde op de Gentse vastgoedmarkt, is nationaal erkend en houder van het kwaliteitslabel CIB (www.cib.be).

Dankzij de professionele aanpak, de combinatie van doelgerichte publiciteit, jarenlange ervaring, kennis van de vastgoedmarkt, uitgebreid cliënteel en commerciële feeling, zijn we ervan overtuigd dat we elke eigendom op korte termijn kunnen verkopen aan de beste prijs zonder dat u zelf enige inspanning hoeft te leveren.

Onze talrijke klanten in onze databank zoeken vandaag de dag actief naar eigendommen groot Gent, steeds binnen een bepaalde prijsklasse. Ongetwijfeld kunnen we u een aantal kandidaat-kopers en -huurders voorstellen die in aanmerking komen voor uw eigendom.

U neemt geen enkel risico aangezien wij steeds werken volgens het systeem no cure no pay. We hanteren de gestandariseerde tarieven en erelonen die u terugvindt op de volgende pagina's 'u wenst te verkopen' en 'u wenst te verhuren'. Concreet betekent dit dat u slechts een ereloon betaalt als de woning effectief verkocht of verhuurd  is.

Uiteraard staan we ter uwer beschikking voor al uw bijkomende vragen en inlichtingen.

Graag nodigen we u uit in onze kantoren voor een vrijblijvende kennismaking. Aarzel niet om met ons contact op te nemen.

Kijk ook ophttp://www.youtube.com/watch?v=92EGN9u68Sw