meer criteria

 

Het verhuren van een eigendom is meer dan ooit een taak voor professionelen. Het is zo veel meer dan enkel het opstellen van een huurovereenkomst. Een eigendom verhuren betekent ook: het zoeken naar de juiste huurder, het osptellen van een wettelijk verplicht energieprestatiecertificaat (EPC), het opmaken van de wettelijk verplichte plaatsbeschrijving, de registratieplicht (die bij de verhuurder ligt indien het over een woning of appartement gaat), de overdracht  van nutsvoorziening (EGW), het plaatsen van de huurwaarborg, enz.

Immobiliën Crevits neemt het van u over. Wij hechten net als u heel veel belang aan de selectie van de huurders en zorgen voor een duidelijke screening. Hieronder een overzicht van de diensten die we voor u verrichten.  

- openen dossier: opmaken beschrijving, reportage en verhuurdossier van het pand, nemen van professionele foto's en samenkomen met u voor het bespreken en vaststellen van de huurprijs

- alle publiciteit (inclusief verschillende websites) en verhuurborden (indien gewenst)

- het voor u aanvragen van het wettelijk verplichte energieprestatiecertificaat (EPC)

- regeling van de bezichtigingen

- steevaste screening van alle kandidaat-huurders waarna de kandidaturen u ter goedkeuring worden voorgelegd - u behoudt beslissings- en aanvaardingsrecht

- opmaken huurovereenkomst, regeling huurwaarborg, wettelijk verplichte intredende plaatsbeschrijving (niet in het ereloon begrepen - dit is wettelijk verplicht op gemeenschappelijke kosten huurder en verhuurder)

- de huurovereenkomst wordt door ons geregistreerd; deze registratie is wettelijk verplicht waarbij de plicht ligt bij de verhuurder voor eigendommen verhuurd als bewoning hoofdverblijfplaats

Concreet zetten we alles op de rails zodat de huurtermijn vlot kan worden aanvangen. Ook nadien staan we uiteraard graag tot uw dienst. Voor een full service beheer of formule rentmeesterschap verwijzen we graag naar de pagina hieronder.

U krijgt regelmatig een  gedetailleerd evaluatierapport aangaande de tehuurstelling van uw eigendom. Daarop staan vermeld: bezoeken, gevoerde publiciteit en de respons, reacties pro en contra van kandidaten, enz. Op die manier krijgt u een duidelijk zicht over het verloop van de verhuurcampagne.

U neemt geen enkel risico aangezien wij steeds werken volgens het systeem no cure no pay waardoor u totale garantie verkrijgt. Concreet betekent dit dat wij slechts gerechtigd zijn op een ereloon als de woning effectief verhuurd is aan de huurders waar u voor gekozen heeft.

Onze talrijke klanten in onze databank zoeken vandaag de dag actief naar huurpanden in groot Gent, steeds binnen een bepaalde prijsklasse. Ongetwijfeld kunnen we een aantal kandidaat-huurders voorstellen die in aanmerking komen voor uw eigendom.

Het ereloon dat wij hanteren bij realisatie van de opdracht bedraagt het gangbare tarief van één maand huur te verhogen met 21% BTW.

Uiteraard staan we ter uwer beschikking voor al uw bijkomende vragen en inlichtingen. Graag nodigen we u uit in onze kantoren voor een vrijblijvende kennismaking. Het is onze specialiteit om eigendommen aan te prijzen en te verhuren. Met onze ervaring van meer dan 50 jaar, beschikken we over de kennis, de middelen en het cliënteel.

Aarzel niet, bel nu of mail en neem met ons contact op voor een vrijblijvende afspraak.