Project

Floraliënlaan 4 9000 Gent

Botanique. Synoniem voor exclusief wonen aan het Gentse Citadelpark.

BOTANIQUE

Elegantie ontmoet luxe. Het nieuwbouwproject BOTANIQUE, gelegen langsheen het Citadelpark aan de rustige Floraliënlaan (voorheen Koning Leopold II laan), en één van de meest residentiële lanen van Gent, vormt een schaarse opportuniteit voor het verwerven van een buitengewoon energiezuinig en stijlvol nieuwbouwappartement op een premium locatie in Gent.  

Het Antwerps architectenbureau Verhamme + De Vel Architecten ontwierp het gebouw, dat voorziet in 12 woonentiteiten in een mix van 1-, 2- en 3-slaapkamer appartementen, met gevelbrede terrassen en frontaal zicht op het Citadelpark, zes bovengrondse bouwlagen, een zevende terugliggende bouwlaag én een ondergrondse bouwlaag. Ook parkeergelegenheid werd voorzien in het aangrenzende gebouw.

De architectuur vloeit harmonieus samen met het weelderige groen van de stad en het Citadelpark. Elke eenheid in deze residentie is ontworpen en gebouwd volgens de hoogste hedendaagse normen, waarbij aandacht is besteed aan elk detail om een luxueuze en comfortabele leefomgeving te bieden.

De appartementen zullen over een A-energielabel beschikken dankzij een geothermische warmtepomp in combinatie met vloerverwarming en zonnepanelen, performante isolerende beglazing, akoestische en thermische isolatie, ventilatiesystemen en dergelijke meer. Dit alles zal zorgen voor een minimaal elektriciteitsverbruik en voor praktisch comfort en duurzaamheid voor de bewoners van 'Botanique', naast de verscheidenheid aan woningopties die worden geboden.

'Botanique' biedt een perfecte balans tussen verfijnde architectuur en groene leefomgeving en biedt hierbij ook de unieke kans om te genieten van het beste van zowel historische als moderne architectuur.

INDELING?

In 'Botanique' vindt u een scala aan woningopties, variërend van  volwaardige 1-slaapkamer appartementen tot royale 3-slaapkamer appartementen en een weergaloze penthouse met groot leefterras. Elk van deappartementen beschikt ook over ruime parkgerichte terrassen, waar u kunt genieten van het groene uitzicht en de stedelijke levendigheid om u heen. Daarnaast zijn alle appartementen voorzien van luxueus ingerichte keukens (Siematic) en badkamers, parketten en verfijnde materialen en afwerking. 

Gelijvloers

- Appartement 0.01 – twee slaapkamerappartement (112,5 m²) met privatieve tuin en terras parkzijde (35,7 m²)

Eerste verdieping

- Appartement 1.01 – twee slaapkamerappartement (96 m²) met terras parkzijde (10,3 m²)
- Appartement 1.02 – twee slaapkamerappartement (90,3m²) met terras parkzijde (9,9 m²)

Tweede verdieping

- Appartement 2.01 – twee slaapkamerappartement (96m²) met terras parkzijde (10,6 m²)
- Appartement 2.02 – twee slaapkamerappartement (90,3m²) met terras parkzijde (9,5 m²)

Derde verdieping 

Appartement 3.01 - twee slaapkamerappartement (96m²) met terras parkzijde (10,1 m²)
Appartement 3.02 - twee slaapkamerappartement (90,3m²) met terras parkzijde (9,9 m²)

Vierde verdieping

Appartement 4.01 – drie slaapkamerappartement (119,5m²) met terras parkzijde (11,0 m²)
Appartement 4.02 – één slaapkamerappartement (66,8m²) met terras parkzijde (9,3 m²)

Vijfde verdieping

Appartement 5.01 – drie slaapkamerappartement (117,5m²) met terras parkzijde (11,3 m²)
Appartement 5.02 – één slaapkamerappartement (66,8m²) met terras parkzijde (8,9 m²)

Penthouse

Appartement 6.01 – drie slaapkamerappartement (138,7m²) met terras parkzijde (22,8 m²)

MOBILITEIT?

Om tegemoet te komen aan de mobiliteitsbehoeften van de bewoners, zijn er 45 fietsenstallingen beschikbaar in de ondergrondse verdieping van het project. Zo kunt u op een milieuvriendelijke en handige manier de stad verkennen of uw fiets veilig opbergen. 'Botanique' biedt dus niet alleen diverse woningopties, maar zorgt ook voor praktisch comfort en duurzaamheid voor haar bewoners.

Verder biedt de residentie 'Botanique' garageboxen aan in het aangrenzende gebouw aan de rechterkant (Floraliënlaan 6), gelegen achteraan op de begane grond. Deze garageboxen uitsluitend te koop voor kopers van de wooneenheden binnen het project. 

Meer interesse in dit project? Stuur ons bericht via deze link en we bezorgen u een complete bundel met plannen, lastenboeken, brochure en prijslijst. Of maak een afspraak en kom langs voor een persoonlijke toelichting van 'Botanique'. 
 

Geert
Geert Crevits +32 9 222 27 76 (Ref.: Botanique)