De voordelen

Snel en efficiënt

Wij zetten in uw plaats alle nodige stappen en blijven permanent beschikbaar om zowel tijdens de week, het weekend of ‘s avonds het onderste uit de kan te halen om uw woning te verkopen of te verhuren. Via ons uitgebreid netwerk van contacten en advertenties in tal van media slagen we er ook in om zeer snel uw woning onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep.

Schatting

Een juiste prijs schatten, is niet altijd even makkelijk. Er spelen veel factoren mee zoals de opkomst of teloorgang van een wijk, toekomstige projecten in een buurt,… Een van onze grote troeven is dat we door jarenlange ervaring die prijs wel zeer realistisch kunnen inschatten. Wat goed is voor u en voor ons. Want zijn we niet beide gediend met een zo snel mogelijke afhandeling tegen de beste prijs?

We missen geen kansen

Een pand verkopen of verhuren, is onderhandelen. Opbieden en afbieden, maar er vooral voor zorgen dat je bij het ondertekenen van het contract niet met een wrang gevoel zit. Eerlijk, in onze beginjaren kwamen we het ook al eens tegen. Het gevoel van: “misschien zat er wel nog iets meer in.” Maar dat is ruim vijftig jaar geleden. Met de kennis die we vandaag hebben, missen we geen kansen meer.

Wij lezen de kleine lettertjes

Bij een vastgoedtransactie duiken er flink wat kleine lettertjes op. Geen nood, wij kennen ze allemaal.