Dienstverlening

Sinds 1960 is Immobiliën Crevits een gevestigde waarde op de Gentse vastgoedmarkt. We streven een kwalitatieve dienstverlening na binnen de klassieke verkoop en verhuur, maar ook in privaatbeheer en het geven van advies bij nieuwbouwprojecten. Dankzij die professionele aanpak zijn we al sinds jaar en dag houder van een nationale erkenning BIV en het kwaliteitslabel CIB.

Maar naast woorden, zijn we vooral sterk in daden. Door onze jarenlange kennis en ons uitgebreid cliënteel zijn we in staat om op korte termijn eigendommen te verkopen en te verhuren tegen de beste prijzen. Zonder dat verkopers of verhuurders ook maar enige inspanning hoeven te leveren, want onze talrijke klanten zoeken actief binnen onze database naar eigendommen in groot Gent. Op die manier kunnen we vaak zeer snel een groot aantal kandidaat-kopers of -huurders voorstellen.

Wat dit kost? Zolang uw eigendom niet verkocht of verhuurd is, kost het u niets. We werken volgens het principe dat we enkel waar voor uw geld bieden. Pas wanneer een contract getekend is, rekenen we een ereloon aan dat de standaardtarieven volgt. Geen extraatjes dus of onvoorziene kosten. Alle tarieven vindt u op de pagina ‘u wenst te verkopen’ of ‘u wenst te verhuren’.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om die te stellen. Dat kan via mail of telefoon, maar net zo graag ontvangen we u vrijblijvend bij ons op kantoor.