Historiek

Immobiliën Crevits is door de jarenlange expertise uitgegroeid tot een merknaam op het gebied van verkoop en verhuur van vastgoed. Immobiliën Crevits staat voor een team erkende vastgoedmakelaars die zich onderscheiden door marktkennis, transparantie, klantvriendelijkheid en persoonlijke service te combineren tot een kwalitatieve en uiterst professionele dientstverlening.

Immobiliën Crevits is uw vastgoedmakelaar bij uitstek, al meer dan 50 jaar.

Naast het verkopen, verhuren van bestaande onroerende goederen, is het kantoor eveneens actief in de meest uiteenlopende aanverwanten. Zo heeft het meer dan 35 jaar ervaring met het sleutel-op-de-deur bouwen van ééngezinswoningen in het Gentse (Mariakerke, Wondelgem, De Pinte, Gentbrugge, Sint-Amandsberg, Drongen, Sint-Denijs-Westrem, enz.). Immobiliën Crevits is een geregistreerd aannemer.

Nog een activiteit is het beheer van onroerende goederen. Een familiepatrimonium, een patrimoniumvennootschap of het meest bescheiden appartement of woonhuis, kunnen door ons beheerd worden als het pure rentmeesterschap. De relatie tussen huurders en eigenaars wordt volledig omgeleid via ons zodat wij de spreekbuis van de eigenaars worden.

U wenst uw eigendom te verkopen of te verhuren? Hier bent u aan het juiste adres. Contacteer ons vrijblijvend.