Appartement te koop Gent

Willem van Nassaustraat 13 9000 Gent

RECENT VERKOCHT. Bijzonder aantrekkelijk appartement dat zonet een smaakvolle en kwalitatieve totaalrenovatie heeft ondergaan.

  • 81 m²

Geert
Geert Crevits +32 9 222 27 76 (Ref.: KGC21150)

RECENT VERKOCHT. Dit wel heel aantrekkelijke appartement heeft zonet een bijzonder stijl- en sfeervolle totaalrenovatie ondergaan. Het is gelegen op amper 100 meter van het Citadelpark op wandelafstand van zowel de oude binnenstad als het Sint-Pietersstation. Winkels en openbaar vervoer op slechts enkele stappen.

De centrale inkom met ingebouwde vestiaire geeft toegang tot de zonnige woonkamer met nieuw parket en de volledig nieuwe en compleet uitgeruste keuken. Leuk detail is de nieuwe radiatorkast die tevens dienst doet als zitbank. In de ruime nieuwe badkamer, waar tevens voorzieningen zijn voor een wasmachine, werd een inloopdouche aangebracht. Naast de badkamer is er een afzonderlijk toilet.

De beide volwaardige slaapkamers, eveneens met nieuw parket, zijn achteraan het appartement gelegen, net als het cosy overdekte terras dat uitgeeft richting Citadelpark. Aan de nachthal en naast de beide slaapkamers werd een totaal ingerichte walk-in kast (dressing) met spiegelwand gecreëerd. In de inbegrepen kelderberging is heel wat stockage mogelijk.

Het appartement, dat zich op de 4e verdieping bevindt en daardoor een grote lichtinval kent, onderscheidt zich door de uiterst geslaagde materiaalkeuze, de vele inbouwmeubelen en de kwaliteit van de renovatie. Grondig en smaakvol: conform en gekeurde elektrische installatie, nieuwe alu ramen voorzien van vliegenramen en hoogrendementsbeglazing, keuken- en badkamerinrichting, parketten, vloeren, technieken, enz.

Volledig instapklaar en nieuw geschilderd. Een absolute opportuniteit in Gent.

Locatie

Technisch

Verdieping 4
Bouwjaar 1975
Renovatiejaar 2021
Algemene staat Instapklaar
Beschikbaar bij akte
Elektriciteitscertificaat Ja, Conform

EPC gegevens

EPC 300 kWh/m2/jaar
EPC ref. 20210901-0002459004-RES-1
Label epc waarde c

Bebouwing

Totale opp. grond 81 m²

Bebouwing

Criteria Opmerking
Beglazing Dubbele
Raamwerk Aluminium

Eigenschappen

Afgebakende zone Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding Niet ingegeven
Bouwvergunning Bouw vergund
Verkavelingsvergunning Neen
Voorkooprecht Neen
As-built attest Neen
Beschermd erfgoed Neen
Renovatieplicht Niet ingegeven

Financieel

KI (niet geïndexeerd) € 1.013,00

RECENT VERKOCHT. Bijzonder aantrekkelijk appartement dat zonet een smaakvolle en kwalitatieve totaalrenovatie heeft ondergaan. te koop Gent

Willem van Nassaustraat 13 9000 Gent

estate img
  • 81 m²

Geert
Geert Crevits +32 9 222 27 76 (Ref.: KGC21150)