Verhuren


Het verhuren van een eigendom is meer dan ooit een taak voor professionelen. Het is zoveel meer dan alleen maar het opstellen van een huurovereenkomst.

Wat met het verplichte energieprestatiecertificaat (EPC), de huurwaarborg, de plaatsbeschrijving en de registratieplicht? Geen zorgen. Wij nemen alles van u over en hechten niet alleen groot belang aan de administratieve kant, maar ook aan de zoektocht naar de juiste huurder voor uw pand.

 Dit kunnen wij voor u betekenen:

Regelmatig bezorgen we u ook een gedetailleerd rapport waarin u leest hoever we staan, hoeveel kandidaten er zijn, welke inspanningen we al deden,…

Hoeveel het u kost? Zolang het pand niet verhuurd is, kost alles wat u hierboven las niets. Totale garantie dus, pas wanneer het pand effectief verhuurd wordt, rekenen we het gangbare ereloon aan. Dat bedraagt één maand huur te verhogen met 21 procent BTW, plus de helft van de kosten voor het opmaken van de verplichte plaatsbeschrijving. De overige helft betaalt de huurder, dat is wettelijk zo geregeld.

Uiteraard laten we u, nadat de huurovereenkomst van start is gegaan, niet in de kou staan. We volgen graag een en ander voor u verder op zoals indexaties van huurprijzen en dergelijke meer.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om die te stellen. Dat kan via e-mail of telefoon, maar net zo graag ontvangen we u vrijblijvend bij ons op kantoor.