Immobiliën Crevits is gelegen aan de Kortrijksesteenweg 178 te Gent, dichtbij en ten Noorden van het Sint-Pietersstation.


Bereikbaar met de wagen

Immobiliën Crevits ligt buiten de LEZ-zone.

Komende van de Gentse binnenring R40 (Charles de Kerchovelaan, Ijzerlaan) kan u de Kortrijksesteenweg oprijden richting het Sint-Pietersstation. Aan de rechterzijde zal u ons dan aantreffen.

Komende van de Sterre (E40/E17/N60/N43) rijdt u de N43 (Kortrijksesteenweg) verder tot voorbij de spoorwegbrug en het Citadelpark. Nadien treft u ons aan de linkerzijde.

Parkeren: dit kan in de straat zelf of in de omliggende straten of aan de Floraliënlaan aan het park, allemaal heel dichtbij en op enkele stappen. Opgelet: vergeet niet te betalen aan een van de vele betaalautomaten.


Bereikbaar met het openbaar vervoer

Vertrekkend van het Sint-Pietersstation kan u tram '1' nemen richting het centrum van de stad. Tweede halte (Van Nassaustraat) afstappen en u terug in de richting van het station stappen. U treft ons aan de rechterzijde aan.

Vertrekkend van elders tram '1' nemen richting Sint-Pietersstation en de voorlaatste halte (Van Nassaustraat) afstappen en stappen in de richting van het station. U treft ons aan de rechterzijde aan.


Bereikbaar met de fiets

De meeste straten in Gent zijn langs beide richtingen toegankelijk voor fietsen. Via de Kortrijksepoortstraat of Kortrijksesteenweg fietsen en u treft ons aan. Rechtover ons is er een publieke fietsenstalling met bevestigingsbeugels.