Historiek


Op een dag in 1960 beslist André Crevits (1936-2021) zijn passie en hart te volgen door Agence Crevits op te richten. Als een van de pioniers in Gent zal hij bemiddelen bij de verkoop en verhuur van huizen en appartementen.

Tijdens de jaren '70, '80 en '90 begint Agence Crevits zich, naast de klassieke makelaardij, meer en meer te richten op bouwpromotie en het verkavelen van gronden. Als erkend aannemer resulteert dit in het bouwen van heel wat appartementsgebouwen in het centrum van de stad Gent en talloze gezinswoningen aan de rand van de stad.

In het najaar van 1996 voegt Geert Crevits, de jongste zoon van André Crevits, zich bij Agence Crevits en zorgt meteen voor een frisse wind en een update van de visie van het kantoor, onder het toeziend en goedkeurend oog van André Crevits. Wegens de onvoorwaardelijke liefde van Geert Crevits voor zowel eeuwenoud als jong gebruikt vastgoed, wordt de activiteit bouwpromotie afgebouwd om zich vooral te richten op herverkoop en verhuur.

Begin het jaar 2000 wordt 'Agence Crevits' omgedoopt tot 'Immobiliën Crevits', breidt het team zich uit en wordt de vorm aangenomen die tot op heden de basis vormt van de succesformule.

Immobiliën Crevits is door de jarenlange expertise uitgegroeid tot een merknaam op het gebied van verkoop en verhuur van vastgoed in Gent en omstreken. Immobiliën Crevits staat voor een team erkende vastgoedmakelaars die marktkennis, transparantie, klantvriendelijkheid en persoonlijke service combineren tot een kwalitatieve en uiterst professionele dienstverlening. De bouwtechnische kennis en know-how die werd verkregen door actief te zijn als bouwpromotor, onderscheidt Immobiliën Crevits tot op vandaag van andere kantoren.

U wenst uw eigendom te verkopen of te verhuren? Hier bent u aan het juiste adres. Contacteer ons vrijblijvend.