Project

Kerkstraat 44-54
9050 Gentbrugge

Kwalitatief vernieuwbouwproject in het centrum van Gentbrugge


Dit kwalitat
ieve vernieuwbouwproject is gelegen in een rustige straat midden in het centrum van Gentbrugge, deelgemeente van Gent. Het bestaat uit twee tuinappartementen met reeds aangelegde stadstuin, twee appartementen met groot terras en twee duplex penthouses met telkens twee grote terrassen. Ze zijn voorzien van twee of drie slaapkamers en hebben een hoogwaardige, energiezuinige en elegante totaalrenovatie ondergaan. 

De oppervlaktes van de appartementen variëren van 83 m² tot 154 m². Ze worden volledig afgewerkt en instapklaar afgeleverd, klaar voor onmiddellijk gebruik: geschilderd, voorzien van verlichting, conform gekeurde elektrische installatie, asbestvrij, enz. De renovatie was bijzonder grondig en compleet: nieuwe vloerplaten, isolatie, daken, ramen, leidingen, technieken, vloeren, individuele EGW en condenserende centrale verwarming op aardgas. Tevens werd uitzonderlijke aandacht geschonken aan de afwerking en de smaakvolle materiaalkeuze zoals parket en Corian keukenbladen. 

Winkels, openbaar vervoer, sport- en ontspanningsmogelijkheden bevinden zich op wandelafstand, net als de Gentbrugse Meersen, een aantrekkelijk wandelnatuurpark. Parkeren kan gratis  met bewonerskaart voor het gebouw of in de omliggende straten. Ondergrondse autostandplaatsen kunnen aangekocht worden op 50 meter afstand in een andere residentie. 

De appartementen lenen er zich niet enkel toe om zelf te bewonen, maar ook uitermate als investering met een aantrekkelijk rendement en een grote doelgroep.

Aangezien het gebouw gekwalificeerd is als vernieuwbouw, valt het integraal onder het gunstige stelsel van registratierecht (en dus geen BTW), waardoor er kan aangekocht worden mits aantrekkelijke en bescheiden aankoopkosten (tot 3% registratierecht ingeval van eigen bewoning). 

Aansluitingen EGW, aandeel basisakte en fietshaken zijn niet begrepen in de prijs. 

Nicolas
Nicolas Delie +32 9 222 27 76 (Ref.: Project Kerkstraat)
Status Type Verdiep Prijs  
Verkocht Appartement 0 -
Verkocht Appartement 0 -
Verkocht Appartement 1 -
Verkocht Appartement 1 -
Verkocht Penthouse 2 -
Verkocht Penthouse 2 -