Het verkopen van een onroerend goed is voor iedereen een sleutelmoment. Vaak ook een emotioneel moment. De beslissing om te verkopen, is een knoop die u moet doorhakken. Daar kunnen we u niet bij helpen. Maar bij alles wat daarna volgt, gelukkig wel:

* Opmaken van een aantrekkelijk verkoopdossier.

* Het nemen van professionele foto’s.

* Het opvragen van alle wettelijk verplichte attesten zoals bodemattesten, epc, keuringen,…

* Uw pand in de kijker stellen via kwalitatieve websites (immoweb, zimmo, vlan, …), geschreven media en magazines (Logic Immo en Home Trends). Graag plaatsen we ook een bord te plaatse, indien u dat wenst uiteraard.

* Het regelen en persoonlijk begeleiden van bezoeken door één van onze erkende makelaars.

* Onderhandelen, opmaken van overeenkomsten, regelen van het financiële aspect,…

* Begeleiding tot aan de notariële akte.

Regelmatig bezorgen we u ook een gedetailleerd rapport waarin u leest hoever we staan, hoeveel kandidaten er zijn en wat hun reacties zijn op uw eigendom, welke inspanningen we al deden, …

Hoeveel het u kost? Zolang het pand niet verkocht is, kost alles wat u hierboven las niets. Totale garantie dus. Pas wanneer de woning effectief verkocht wordt, rekenen we het gangbare ereloon aan. Dat bedraagt 3 procent + BTW (= 3,63% BTW incl.) op de verkoopprijs. U betaalt ook pas bij het verlijden van de akte.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om die te stellen. Dat kan via e-mail of telefoon, maar net zo graag ontvangen we u vrijblijvend bij ons op kantoor.