image slider

Nieuwbouw

Naast de verkoop en verhuur van bestaande onroerende goederen, zijn we ook actief in de meest uiteenlopende aanverwanten. Tot begin de jaren 2000 waren we onder andere actief in het oprichten van sleutel-op-de-deur woningen en meergezinswoningen. Deze 35-jarige ervaring biedt een enorme kennis om u te kunnen bijstaan bij uw nieuwbouwplannen.

We adviseren u van bij de start van nieuwbouwprojecten want die worden maar al te vaak aangevangen zonder een grondige kennis van de markt of van de huidige behoeftes van huurders of kopers. Welke afwerking is er nu populair? Wat is de meest ideale indeling van een nieuwe woning? Wij vertellen het u graag nog voor het eerste plan getekend is. En eenmaal het project af is, staan we u ook nog bij om er een correcte prijs op te plakken en een campagne op te starten om de woningen zo snel mogelijk te verkopen of verhuren. Daarvoor werken we samen met een communicatie- en reclamebureau dat een projectlogo ontwerpt, luxueuze verkoopbrochures opmaakt en/of publi-reportages draait. Een professioneel fotograaf maakt projectfoto’s waarmee we 3D-plannen kunnen opmaken. En eens de eerste kandidaten zich aanmelden, leiden onze erkende makelaars ze met veel plezier rond tijdens een persoonlijke afspraak of opendeurdagen.

Ook hier bieden we de garantie dat we enkel waar voor u geld bieden. Zolang een woonst, appartement of entiteit niet verkocht is, rekenen we geen ereloon aan. Kortom, we hebben alle redenen om voor u het onderste uit de kan te halen. En dat kunnen we met onze meer dan 50 jaar ervaring.

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om die te stellen. Dat kan via e-mail of telefoon, maar net zo graag ontvangen we u vrijblijvend bij ons op kantoor.